Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Най-популярните форми очила на 60-те 70-те 80-те 90-те години на миналия век

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

За уникални очила в стил 50-те години, заложете на светлите цветове и класическата форма на котешко око. Острите краища ще предадат драма и веднага ще преобразят външния ви вид. Големи рамки ще ви обвият в загадъчна привлекателност, докато по-квадратната форма ще подчертае вашите скули за по-изискан вид.

60-те и 70-те години останаха в историята с героите и лошите момчета.

Непреходният модел Aviator ще допълни стила ви на „bad gay“. Подходящ както за мъже, така и за жени, този модел остава най-популярния избор за летни очила и до днес.

60-те години са изпълнени с бунтарство и рокерския дух. Емблематична форма за това деситилетие са и „ленънките“ или т. нар „Panto shapes“. Джон Ленън прави кръглата форма особено популярна. Най-вероятно никой друг не е свързан толкова тясно с определен профил на очилата. Поради тази причина, а също и за да почете посмъртно музиканта, точно тези характерни модели бяха продължени.

Квадратни слънчеви очила на 70-те години

Един от начините да изразите на ретро-винтидж стила си е с квадратни и правоъгълни рамки, вдъхновени от очилата на дядо. Практични и модерни, тези рамки са идеални за летните месеци, предлагайки пълна защита от слънчевите лъчи, причиняващи бръчки.

Гигантските, кръгли очила, като от хубав холивудски филм са емблематични за 80-те. Днес те отново са на мода, точно заради огромния, екстравагантен дизайн. ВИП личности като Риана често залагат точна на такава форма.

90-те години останаха в историята с ярки цветове и геометрични форми при аксесоарите.

Ярки, червени слънчеви очила са ваш съюзник, ако искате да държите всички очи върху вас.

Нашата селекция очила SeeS са вдъхновени от вечния, непреходен дизайн, едновременно ретро, но и изключително модерни.

Не е нужно пламтящото слънце да ви заслепява, за да носите слънчеви очила, но със сигурност е добър стимул. Тъй като лятото е точно зад е ъгъла е време да подновите очилата си с най-горещите тенденции.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари