Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Защо е важно да носите слънчеви очила през зимата?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Ето 5 причини, поради които тябва да носите слънчеви очила през зимата:

1. Ниското ниво на слънцето  - за разлика от лятото, когато слънцето е високо в небето, зимното слънце е ниско, което означава, че светлинните лъчи попадат директно в очите Ви.

 

2. Снегът и мокрите настилки отразяват светлината и ви заслепяват. Това е особено опасно при шофиране и колоездене.  Поляризираните слънчеви очила осигуряват защита срещу отблясъци като не позволяват на отразените лъчи да преминат през стъклото и ви осигуряват по-чисто и ясно зрение. Разгледайте всички модели SeeS с поляризирани стъкла тук.

 

3. Намаляват напрежението в очите - в допълнение към UV защитата, слънчевите очила ще намалят напрежението в очите, тъй като няма да се налага да ги присвивате така често. Това ще ви осигури комфорт и спокойствие. Всяка ситуация, която ви принуждава да използвате ръцете си, за да блокирате слънцето, е ситуация за слънчеви очила.

 

4. Прах, мръсотия и сняг и вируси – слънчевите очила са физическа бариера срещу прах, мръсотия и други частици, които могат да попаднат в очите ви, довети от суровият вятър и времето. Разгледайте моделите ни със светли плаки тук.

 

5. Има и още една причина да използвате слънчеви очила през зимата - защото изглеждат страхотно! Зимните слънчеви очила са толкова важни, колкото тениските през лятото. За зимата заложете на по-земни и неутрални цветове в класически форми. А по-смелите могат да заложат на огледални очила, с които няма как да останете незабелязани.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари